Bestel nu uw kaarten voor de voorstelling ‘Make my day’! 13 en 14 januari 2018

In januari 2018 staat muziektheatergroep Flirt op de planken van Het Musiater met alweer onze 8e voorstelling. In ‘Make my day’ zijn 13 uiteenlopende persoonlijkheden uitgenodigd voor een bijzonder project, om elk met hun unieke talent en wens een betere wereld te maken.

Ook u bent uitgenodigd om hier deelgenoot van te zijn! Een ‘gemanipuleerde’ voorstelling met een meerstemmig DNA en een zorgvuldig geïnjecteerde dosis humor.

De voorstelling ‘Make my day’ wordt gespeeld op zaterdag 13 januari om 19:30 uur en op zondag 14 januari om 14:30 uur. Bestel nu uw kaarten voor deze voorstelling aan de kassa of via de website van Het Musiater (Bommersheufsestraat 62, 6901 JZ Zevenaar).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>