Wij spelen: “Verkeerd verbonden”! Bestel nu kaarten!

Op 9 en 10 november 2019 kunt u genieten van de nieuwe voorstelling van muziektheatergroep Flirt: “Verkeerd verbonden”. De muzikale voorstelling is bedacht en geschreven vanuit improvisaties rondom het thema ‘eenzaamheid’; actueler dan ooit in onze huidige maatschappij. De cijfers van Nederland:

- 3,5 miljoen mensen zijn eenzaam;

- In steden meer dan op het platteland;

- 4 op de 10 mensen voelen zich eenzaam.

Muziektheatergroep Flirt laat met humor op een respectvolle en ontroerende wijze zien dat eenzaamheid op alle leeftijden voorkomt en ook ieder mens kan overkomen.

In de voorstelling kijken over het leven van de mensen in de stad en ontmoeten goedkope vrienden, nordic walkers, naarste buren, een ‘gelukkige’ weduwnaar, brandgevaarlijke lotgenoten, ontbonden familieleden, een zwerver en een verdwaalde postbode. Ieder met een eigen, soms vreemde, ontroerende en grappige zoektocht naar verbondenheid. Herkenning schrijnt, humor verlicht en meerstemmigheid stemt vrolijk in deze voorstelling. Dit alles met een saus van saamhorigheid, ook al kom je alleen.

Wij nodigen u van harte uit voor deze unieke Flirt-voorstelling met boeiende scènes en prachtige liedjes!

De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 9 november om 19.30 uur en op zondag 10 november om 14.00 uur. Bestel nu uw kaarten voor deze voorstelling aan de kassa of via de website van Het Musiater.(Bommersheufsestraat 62, 6901 JZ Zevenaar).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>