Wie zijn wij?

In 2002 heeft een groep enthousiaste mensen een eigen theatergroep opgericht. Voortkomend uit de musicalgroep “Musicall” en stichting Achterdoek wilden ze door met het maken van muziektheater. Theater in alle mogelijke vormen die theaterland rijk is.
Flirt richt zich niet op een bepaalde vorm van theater maar heeft juist door de verschillende vormen van spel en zang een uniek en eigen gezicht gekregen.

De naam ‘Flirt’ staat niet alleen voor de naam van de coffee creamer die op tafel stond bij de het brainstormen over een mogelijk nieuwe groep, maar staat ook voor het gevoel dat  een ieder kent die op toneel staat. Spelen met elkaar maar zeker ook met en voor publiek. Het spel van kijken en bekeken worden.

Bij Flirt wordt zowel aan voorstellingen gewerkt als aan persoonlijke ontwikkeling op het gebied van theater en zang.  De voorstellingen worden gemaakt door de docenten in samenwerking met de cursisten en komen voornamelijk voort uit improvisaties. Flirt-voorstellingen zijn daardoor altijd uniek!

Flirt bestaat uit 16 enthousiaste spelers. Zij hebben met veel energie een aantal prachtige voorstellingen neergezet en werken op dit moment aan een nieuwe voorstelling voor januari 2018. Momenteel heeft de groep het maximale aantal spelers bereikt. Zodra er weer ruimte ontstaat voor nieuwe spelers plaatsen wij een oproep, gevolgd door de mogelijkheid om open lessen bij te wonen.

Flirt repeteert iedere dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur in het Juvenaat, Babberichseweg 23 in Zevenaar. In de schoolvakanties (regio Zuid) is er geen repetitie.

Het bestuur van Flirt bestaat uit:  
Petra Kielman (voorzitter)
Mandy Putman (secretaris)
Mieke de Breet (penningmeester)
Ilke Jager (algemene zaken)


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar muziektheatergroepflirt@gmail.com
Volg ons ook op Facebook!

Comments are closed.